Zaterdag 4 Juni -- Dag 1
We worden vanochtend om 6 uur opgehaald door de taxi die ons naar Schiphol brengt. Na het inchecken is het tijd om te ontbijten met een koffie om weer even wakker te worden. We gaan deze keer eens op tijd richting gate, om na een lange wandeling niet te laat te zijn
Bram gaat door de controle

De vlucht naar Londen duurt ongeveer een uurtje. Daar aangekomen zou de kinderwagen van Bram weer voor ons klaarstaan. Na wat navraag blijkt hij met de bagage richting lopende band te zijn. Hiervoor moeten we door de douane en zonder kinderwagen met alle handbagage en autostoel naar de bagageband. Eenmaal daar aangekomen blijkt die leeg en is onze kinderwagen al op weg naar Vancouver. Nu moeten we weer aanschuiven bij de veiligheidscontroles.
We hebben hierdoor nog maar net tijd om een bagel te eten voordat we moeten inchecken.

Al tijdens het opstijgen slaapt Bram net als tijdens de vlucht naar Londen. Na een uurtje is hij weer wakker en houden we hem bezig met eten, spelen, kruipen door het gangpad. Zelf amuseert hij zich met het lachen naar andere mensen en met hen kiekeboe te spelen. Pas tijdens de laatste 2 uur begint Bram huilerig te worden. Hij is moe maar door de constante afleiding kan hij moeilijk in slaap komen. Uiteindelijk lukt het toch en net voor de landing is hij weer paraat.
Ons vliegtuig Groenland
Ook in Vancouver staat de kinderwagen niet bij het vliegtuig en moeten we alweer (zonder bagagewagentje) met alles slepen tot aan de bagageband. Uiteindelijk hebben we alles bij elkaar en laten we ons door een taxi naar het hotel (Best Western Downtown) brengen. Het is hier nu zes uur en nadat we de koffers op de kamer hebben gezet en ons lekker hebben opgefrist en omgekleed wandelen we door Granville Street. In deze excentrieke straat liggen tal van restaurantjes, stripclubs en winkeltjes. Hier lopen veel Aziaten en punkers rond.
We eten nog even wat voordat we rond acht uur alledrie in bed duiken.