Zaterdag 8 Juni -- Dag 5


Wij zijn alledrie al voor zes uur wakker maar als de regen op het dak begint te tikken vallen we nog lekker in slaap. Tegen achten staan we op en als eerste zetten we even de verwarming aan, het is fris. Na een lekker ontbijtje kunnen we op weg.
Het regent nog steeds en de bewolking belemmerd het mooie uitzicht. We moeten vandaag een heel eind rijden richting de Rockies. Vanwege het regenachtige weer kiezen we voor de route die begint met autoweg. Tegen de tijd dat we bij Kamsloops zijn trekt de bewolking weg en zien we voor het eerst de omliggende bergen

We zetten de camper tegen 1 uur langs de kant van de weg om lekker te eten. Later genieten we van het mooie uitzicht over meer en bergen vanuit onze tuinstoel.

Onderweg naar Revelstoke
Mooi  uitzicht tijdens de lunch
Even na vier uur rijden we de Lamplighter campground in Revelstoke op. We kunnen buiten nog even in het zonnetje zitten lezen voordat het tijd is om te douchen en te eten.
Bram en het wiel van de camper
De camper op de camping
We lopen richting centrum van het stadje, volgens beschrijving “nearby “ , maar we zijn toch zeker een half uur onderweg. Wij eten spare-ribs en zalm. Bram laat Richard niet met rust totdat hij een botje mag hebben. Hij sabbelt erop totdat het helemaal schoon is.
Natuurlijk moeten we hierna weer helemaal terug wandelen.
Bergen rondom Revelstoke
De bergen met sneeuw om ons heen liggen nu wel mooi in het avondzonnetje.
 
Routekaartje Hope - Revelstoke
Totaal aantal kilometers gereden: 535