Dinsdag 2 juli
2.15u De terugreis is nu definitief op weg. Langzaam begint het buiten donker te worden.
Zonsondergang boven de wolken

De piloot maakt ons erop attent dat we de miljoenen lichtjes van New York onder ons kunnen zien liggen. Tijdens het smakelijke avondeten kijken we naar Time Machine. Dat het geluid hierbij regelmatig wegvalt maakt de film er niet leuker op. Hierna doezelen we totdat rond een uur of negen de stewardessen het ontbijt rondbrengen. We kunnen op de tv-schermpjes zien dat we al boven Engeland vliegen.

10.10u Twee uur later dan gepland landen we op Schiphol. Het is hier 15 graden, bewolkt en druilerig; even wennen. We halen onze koffers op en gaan op weg naar het NS-loket. We kopen hier onze enkeltjes Sittard.
11.13u De trein naar Duivendrecht vertrekt. We goochelen met onze koffers in de steeds drukker wordende trein.
11.45u Na een korte overstap zitten we nu in de intercity richting Maastricht. In de schommelende trein heeft Linda moeite om haar ogen open te houden. Linda dut nog even weg terwijl Richard leest.
13.50u Als de trein stopt in Sittard zitten we helemaal op het eind van het perron. Het is dus nog een heel eindje slepen voordat we bij de lift zijn. Als we in de hal komen zijn we verrast als we zien dat Dirk ons staat op te wachten. Even later worden we al voor de deur afgezet. Na een heerlijk bad gaan we naar de stad om de fotorolletjes in te leveren ( alle 14). We halen wat lekkers bij de chinees dat we thuis opeten. Om de vermoeidheid tegen te gaan houden we ons nog maar even wat in de tuin bezig. Als we om tien uur de tv uitzetten en naar bed gaan kost het dan ook geen moeite om in slaap te vallen en te dromen van het wilde Westen.

Linda en Richard in Western style gekleed