Donderdag 21 juni -- Dag 18


De nacht was alles behalve droog en rustig. Het dondert en het bliksemt behoorlijk en de ene na de andere regenbui trekt voorbij. De handdoeken die we waren vergeten binnen te pakken zijn veel natter dan ervoor. Door de stromende regen checken we uit en vullen en lozen we de watertanks. Het eerste stuk op de autoweg wordt er meteen gewerkt en met al die regen is dat weer niet zo’n fijn begin. Al voor Karlsruhe houden we een tankstop.
Even tijd voor een hapje en een plasje. Nadat we een filmpje hebben aangezet kunnen we weer verder. Het rijdt hier ook een stuk rustiger aangezien de vrachtwagens hier niet mogen inhalen. Voorbij Ludwigshafen stoppen we om te eten en de benen te strekken.
De volgende plaatsen op de kaart zijn Koblenz – Koln – Aachen.
We zijn al aardig op weg naar huis. Het schiet goed op en even na vijf uur rijden we de autoweg af in Sittard.op de randweg staan we nog even in de file voor het stoplicht, maar dan zijn we toch echt thuis. Al snel begin ik met koken want de mannen hebben honger.
Ondertussen laadt Richard de ongelooflijke hoeveelheid spullen uit de camper.
Na het eten brengen we zo veel mogelijk spullen op de plaats voordat Bram en Koen gaan slapen. Als hun in bed liggen beginnen wij aan het schoonmaken van de camper; Richard van buiten en ik van binnen.
Om half elf zakken we moe op de bank met een kop koffie om nog even de post door te kijken.
Km-stand 3866

 

Vrijdag 22 juni -- Dag 19


We zijn al vroeg weer uit de veren want de camper moet voor 10 uur worden ingeleverd.
Opa en oma komen langs zodat Bram en Koen lekker thuis kunnen blijven.
Wij rijden de camper terug naar Wellen.
Daar nemen we even door hoe het is gegaan en bekijken we samen of er beschadigingen zijn.
Dan stappen we in mijn, veel te kleine, auto en is de vakantie echt voorbij.
Km-stand 3924