Donderdag 14 juni -- Dag 11


Alls we vanochtend de heuvel afrijden waarop Volterra ligt laten we de heuvels meteen achter ons en rijden door een vlakker en dor gebied richting kust. Het is maar een korte afstand en al snel rijden we door Cecina. De weg naar Cecina di Mare is niet helemaal duidelijk aangegeven maar vrij snel hebben we de camping gevonden. Camping MareBlu heeft veel vaste gasten en dat is duidelijk te zien aan de overcomplete uitrustingen. We hoeven maar een plekje voor 1 nacht en zijn dus veel sneller klaar. Bij het verkennen van de camping op zoek naar een wasmachine raakt Bram mij kwijt en komt even later huilend een hoekje om. Nadat de was is aangezet eten we lekker vers brood met een gebakken eitje. Na het eten wandelen we samen langs het winkeltje, het zwembad en de zee.
Bram moet even wennen maar vind de zee wel leuk. We lopen terug want het is eerst tijd om te slapen voor de jongens. Voordat we onze fietsen kunnen gebruiken om naar de zee te gaan, spuiten we eerst de ergste stof eraf.
Bram aan de zee
Koen aan de zee
Aan zee staat een lekker briesje en we zoeken een plaatsje aan het water. Koen installeren we op een handdoek maar al snel ligt er meer zand op dan ernaast.
Bram wil alleen samen met ons met de voeten in het water en z’n emmertje vullen om dan in een kuil te gieten. Bram vindt het maar niks dat de golven niet stoppen (zoals in centerparcs).
Voor het echte zwemwerk fietsen we een uurtje later naar het zwembad.
Kunnen we meteen het zand afspoelen.
Voordat we ‘s avonds op de camping kunnen gaan eten moeten we een noodreparatie uitvoeren. Koen heeft met een ruk aan zijn gordijntje de hele rail losgetrokken.
Na het eten kan Bram zich nog even amuseren in de speeltuin en bij de kinderdisco.
Km-stand 2405